La ce folosește butonul de „Salvează Standard”?

La ce folosește butonul de „Salvează Standard”?

În partea din stânga jos a ferestrei de lucru veți putea vedea butonul de „Salvează Standard”. Ce face însă acesta?

Butonul menționat mai sus are rolul de a salva informațiile existente în fereastra de lucru în interiorul unui „Proiect Standard”.

De fiecare dată când deschideți un proiect nou veți observa că informațiile sunt precompletate. Exact acelea sunt informațiile care au rezultat din aplicarea butonului „Salvează Standard”.

De altfel de aici îi vine și numele, respectiv se realizează un Standard de proiect, personalizat conform dorințelor fiecărui client.

Consideri că informația ți-a fost utilă? În capitolul de Ajutor poți găsi mai multe informații de acest fel.